Rendezvények

A Riverparkban igazi közösséget szeretnénk építeni, ezért számos bérlői rendezvényt tartunk az év során a renderes masszázsnapoktól kezdve, sport rendezvényeken át az éves nagyobb rendezvényekig.

Mamma Mia-2!
2023

Mamma Mia-2! The show must go on. A tavaszi Mamma Mia rendezvény nagy sikerére való tekintettel, egy nagyszerű közösségi pizzázást rendeztünk a Pizza Capri jóvoltából.

Mamma Mia!
2023

Mamma Mia! Ez volt aztán a rendezvény: olasz-ihletésű ételek, gelato, retro olasz slágerek és fergeteges hangulat. Bérlőink saját ferde tornyot építettek, autóverseny szimulátorral száguldoztak és élvezték a dolce vitát.

Mexikói Fiesta
2022

A 2022-es rendezvényünkön igazi Mexikói hangulatot teremtettünk meg a Riverpark belső kertjében. Két év  – kényszerű – kihagyás után végre újra együtt lazíthattunk a Latin Combo Duo autentikus zenéjére.

Luau Parti
2019

2019-ben Hawaii-t idéztük meg a RiverParkban. Szórakozásban nem volt hiány: Luau táncosok és szorgalmas Luau tanulók (bérlőink), óriás flamingók, ananász bowling, Limbo-verseny, önjelölt DJ-k és VR játékok szórakoztatták a vendégeket.

Forralt Bor Parti
2018

2018 decemberében újra megrendeztük a már hagyományos adventi Forralt Bor Partit.Sült gesztenye, kókuszgolyók, illatos forraltbor és fűszeres punch várta bérlőinket.

Petite Paris
2018

2018 június elején egy igazi párizsi piknik hangulatát idéztük meg a RiverPark belső kertjében. Francia sanzonokat játszó tangóharmonikás, pantomimesek, karikaturista, teke, rulettés kártyaasztal, illetve válogatott francia finomságok repítették el Bérlőinket a Szajna partjára.

Rockabilly Buli
2017

2017 tavaszán az ’50-es és ’60-as évek Amerikáját idéztük meg egy igazi Rockabilly Bulival. Flipper, csocsó és bringás turmixbár szórakoztatta a bérlőket. A bátrabbak kipróbálhatták, milyen egy igazi tetoválóművészmunkája: profi tetoválók segítségével, egy műbőr felületen, valódi tetoválógéppel készíthettek előre meghatározott formákat, képeket.

Nyáresti Varázslat
2016

A könnyed, Nyáresti Varázslat rendezvényen Hajnóczy Soma kétszeres bűvész-világbajnok és Badár Tamás, a Hungary’s Got Talent különdíjasa varázsolta el az irodaház bérlőit. A piknik hangulatot a grill-sziget széles választéka, a Janus borház borai, Kaltenecker kézműves sörök, friss gyümölcsök és saláta-variációk, házi limonádék, valamint az elmaradhatatlan vattacukor tette teljessé.

Nyárköszöntő
2014

Nyárköszöntő rendezvényünkön Csemer Bori és az InFusion looper trió szórakoztatta bérlőinket. A hangulatot különleges borkóstoló, kézműves sörök és streetfood tette teljessé.