• A RiverPark irodák két épületből álló
    "A" kategóriás irodaház komplexum

Tulajdonos

TRIUVA Kapitalverwaltungsgesellschaft mbH Németország egyik vezető integrált befektetési platformja az intézményi befektetők számára kínált strukturált ingatlanalapok piaci szegmensében. Az általunk kezelt vagyon értéke eléri a 9.9 milliárd eurót. Európai képviseleteink hálózata és hosszú évek tapasztalata révén, az ingatlanpiaci termékek teljes körű strukturálását és menedzsmentjét biztosítjuk befektetőink számára. Portfóliónk elsősorban az iroda, a retail és a logisztikai szektor kereskedelmi ingatlanjait foglalja magában.

TRIUVA főbb adatai:
> Több mint 40 alap, több mint 100 intézményi befektetővel
> Körülbelül 220 alkalmazott 15 európai irodában
> 300 kezelt ingatlan és vagyoni érdekeltség, összesen 9.9 milliárd euró értékben
> Tevékenységét AIFMD-vel összhangban a Német Befektetési Törvény (KAGB) és a Luxemburgi Befektetési Törvény szabályozza és a német és luxemburgi pénzügyi felügyeleti szervek ellenőrzik.

Minden egyes megbízónkat megkülönböztetés nélkül, partnerként kezeljük; ismerjük és értjük megbízóink speciális igényeit. Ez a hozzáállás teszi lehetővé a konzisztens, minden fél számára megfelelő megoldásokat.

Partnerség, innováció, teljesítmény. Ezek az értékek jelentik a cégünk tevékenységének mozgatórugóit.

Asset and property manager

A GAMMA Properties Kft. 2014 augusztusa óta aktív szereplője a magyarországi ingatlanpiacnak. A cég jelenleg összesen 62.000 nm ingatlanterületet kezel, fő tevékenységi köre az ingatlanvagyon-kezelés, property menedzsment és az ingatlan-bérbeadás. A GAMMA Properties megbízói között jelentős ingatlanpiaci szereplők találhatók. A cég kezeli például a nemzetközi viszonylatban is meghatározó TRIUVA cégcsoport teljes magyarországi ingatlan-portfólióját, de számos más cég is a GAMMA Properties-t választotta vagyon- és property menedzsment feladatainak ellátására. A GAMMA Properties által kezelt vagyon olyan ’A’ kategóriás irodaépületeket foglal magában, mint az Infopark D épület, a városközponti K6 irodaház a duna-parti RiverPark irodaház, a nagy presztízsű – tőzsdepalotaként ismert – Andrássy 93 épület vagy a Bem rakparton található különleges atmoszférájú Art’otel Budapest.

A GAMMA Properties Kft. egyik legnagyobb előnye, hogy a hagyományos asset és property menedzsment tevékenységen túl, házon belül megtalálhatók olyan kiegészítő szolgáltatások, mint a bérbeadás vagy a projektmenedzsment. A cég külön erőssége, hogy az ingatlanhoz kapcsolódó szolgáltatásokon túl a projektcégek gazdasági, pénzügyi menedzsmentjét is ellátja.
A GAMMA Properties Kft. munkatársai jelentős sikereket értek el az elmúlt 5 évben az általuk kezelt ingatlanportfolió bérbeadásában, ez jól látszik az ingatlanportfolió abszolút (93 %) és relatív (a budapesti piachoz és alpiacokhoz viszonyított) bérbeadottságának alakulásában.
Amennyiben kérdése van, forduljon bizalommal kollégáinkhoz:

GAMMA Properties Kft.
1093 Budapest
Közraktár u. 30
Email: office@gamma-am.hu
tel.: 06.1.382 7560
www.gamma-am.hu

Megközelítés

A Petőfi-híd lábánál, közvetlenül a Duna-parton található történelmi, de egyben modern irodaház, exkluzív belső kerttel, tetőterasszal és dunai panorámával.
> Villamos: 2, 4, 6, 21, 24
> Autóbusz: 15, 23, 23E, 54, 55, 115, 212
> Trolibusz: 83, 89
> Metró: M3 átszállással
> HÉV: Csepel, Soroksár, Ráckeve
> Hajó: BKV hajóállomás,
MAHART Nemzetközi Hajóállomás (Bécs, Pozsony)

Tulajdonos

TRIUVA Kapitalverwaltungsgesellschaft mbH

THE SQUAIRE 18
Am Flughafen
D-60549 Frankfurt
T +49 69 643505-0
info@triuva.com
www.triuva.com

Bérbeadás

GAMMA Properties Kft.

H-1093 Budapest,
RiverPark
Közraktár u. 30
T +36 1 382 75 60 | T +36 1 382 75 70
office@gamma-am.hu
www.gamma-am.hu